Uw ervaren partner om regenwater af te koppelen van rioolwater!

Contacteer ons

+32 (0)16 24 05 05

 

U bent hier

Nieuwsoverzicht

Afkoppelingsprojecten

  • Het voorbije jaar heeft Hydroservices alleen al bij Infrax een 15-tal nieuwe projecten binnen gehaald goed voor meer dan 2000 percelen; de grootste projecten spelen zich af in Diksmuide, Kortemark, Moorslede, Essen, Rotselaar, Izegem, Vosselaar en Galmaarden.

  • Daarnaast heeft Hydroservices in het voorbije jaar bij Aquafin een 3-tal nieuwe projecten binnen gehaald goed voor meer dan 250 percelen, waarbij Berendrecht met bijna 200 percelen het grootste deel uitmaakte.

  • Het project van Drogenbos en van Sint Pieters Leeuw voor VIVAQUA

  • Maar ook bij de Autonome Gemeenten heeft Hydroservices in het laatste jaar nieuwe projecten binnengehaald, namelijk het project van Gobbelsrode in Holsbeek, de uitbreiding van Geetbets.

Keuringen

  • In 2012 is Hydroservices pas begonnen met keuringen van private woningen (nieuwbouw en verbouwingen) en heeft er in totaal een 80-tal uitgevoerd.
  • In 2013 is naast de verdere aangroei van het aantal keuringen van nieuwbouw en verbouwingen van privaat woningen ook het aantal keuringen van appartementsblokken, KMO’s en grotere bedrijven gestaag toegenomen.
  • Tegenwoordig biedt Hydroservices aan bedrijven ook inventarisaties aan van de bestaande toestand van het rioolstelsel zodat het betreffende bedrijf op de hoogte gebracht wordt van de onvolkomenheden op vlak van gescheiden afvoeren, een  idee krijgt van de uit te voeren werken en de hiermee gepaard gaande kosten. Dit geeft het bedrijf de kans om deze werken op het voor hen meest gepaste tijdstip en de beste wijze in te plannen.

Debietmetingen

In het voorjaar van 2013 is een team van Hydroservices  gestart met een project van debietmetingen voor het bedrijf ‘’Tour & Taxis’’  in Brussel. Op het einde van het project zal hier meer over worden meegedeeld.

 

Enkele van onze diensten